Pernille

 

Autoriseret psykolog

Specialist og supervisor i psykoterapi

Specialpsykolog i Psykiatri

Om mig

Jeg er uddannet ved Århus Universitet i 2000, autoriseret af Psykolognævnet i 2002, og har derefter nået specialistgodkendelse i Psykoterapi for voksne ved Dansk Psykolog Forening i 2009. Jeg er godkendt som Supervisor i Psykoterapi (dynamisk) ved Dansk Psykologforening (DP) og Dansk Psykiatrisk Selskab (DPS) i 2012.

Som Specialpsykolog i Psykiatri (2013) kan jeg varetage diagnostisk udredning af psykiatriske problemstillinger, samt har jeg mange års klinisk erfaring fra psykiatrien med diagnostisk udredning og psykologisk undersøgelse, og kan varetage udredningsopgaver af mere kompleks karakter. Jeg har klinisk erfaring med psykoterapeutisk behandling siden år 2000. Jeg har været behandlingsleder af et behandlingstilbud for personlighedsforstyrrede i Psykiatrien Aabenraa (Gruppeterapeutisk team for personlighedsforstyrrede), og personaleansvarlig leder for en større gruppe af psykologer i voksenpsykiatrien Aabenraa og tværfagligt personale i Gruppeterapeutisk Team – begge dele i 8 år.

Undervejs har jeg lavet en del uddannelse af psykologer, læger og andet sundhedspersonale, og er aktuelt lærer og supervisor ved det gruppeanalytiske institut (IGA) i Århus.

Gennem mine forskellige ansættelser, har jeg erhvervet erfaring med behandling af stort set alle psykiske lidelser. Jeg har et solidt kendskab til, hvordan psykiske vanskeligheder opstår, udspiller sig og forandrer sig i samspil med familier, grupper og organisationer.

Som terapeut er jeg uddannet og diplomeret gruppeanalytiker fra IGA (Århus) og har også en uddannelse i mentaliseringsbaseret (MBT) psykoterapi. Disse metodiske tilgange er en del af mig og den måde jeg arbejder på, og min viden og erfaring på dette område præger naturligt den måde, jeg arbejder på.

Jeg modtager løbende supervision af mit arbejde.